English Grammar - Synonyms and Antonyms: 27 MCQs with Answers
English Grammar- Synonyms and Antonyms
Your Progress
0%Q11. Select the most appropriate synonym of the given word: ABNEGATE
Right Answer: Renounce
Explanation:
No suggestions yet — be the first.
Your email will not be published. Suggestions are reviewed before appearing.
Q12. Select the most appropriate antonym of the given word: Puissant
Right Answer: Feeble
Explanation:
No suggestions yet — be the first.
Your email will not be published. Suggestions are reviewed before appearing.
Q13. Select the most appropriate synonym of the given word: NEBULOUS
Right Answer: Vague
Explanation:
No suggestions yet — be the first.
Your email will not be published. Suggestions are reviewed before appearing.
Q14. Select the most appropriate antonym of the given word: Erudite
Right Answer: Uninformed
Explanation:
No suggestions yet — be the first.
Your email will not be published. Suggestions are reviewed before appearing.
Q15. Select the most appropriate antonym of the given word: Encomium
Right Answer: Castigation
Explanation:
No suggestions yet — be the first.
Your email will not be published. Suggestions are reviewed before appearing.
Q16. Select the most appropriate synonym of the given word: NEBULOUS
Right Answer: Vague
Explanation:
No suggestions yet — be the first.
Your email will not be published. Suggestions are reviewed before appearing.
Q17. Select the most appropriate antonym of the given word: Erudite
Right Answer: Uninformed
Explanation:
No suggestions yet — be the first.
Your email will not be published. Suggestions are reviewed before appearing.
Q18. Select the most appropriate antonym of the given word: Encomium
Right Answer: Castigation
Explanation:
No suggestions yet — be the first.
Your email will not be published. Suggestions are reviewed before appearing.
Q19. Select the most appropriate synonym of the given word: CAUSTIC
Right Answer: Sarcastic
Explanation:
No suggestions yet — be the first.
Your email will not be published. Suggestions are reviewed before appearing.
Q20. Select the most appropriate antonym of the given word: Evanescent
Right Answer: Enduring
Explanation:
No suggestions yet — be the first.
Your email will not be published. Suggestions are reviewed before appearing.
0 Comments
Be the first to comment.
Leave a comment
Your email will not be published. Comments are reviewed before appearing.